ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Εισαγωγή
Το www.avcweber.gr  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης εξαρτημάτων και ανταλλακτικών  βελτίωσης για το αυτοκίνητο μέσω του Διαδικτύου.Το ηλεκτρονικό αυτό κατάστημα δημιούργησε η εταιρεία με την επωνυμία «AVC WEBER SERVICE ΕEM», (στο εξής θα αναφέρεται ως "Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ") που εδρεύει στη Καλλιθέα Αττικής, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου αρ.4 και εκπροσωπείται νόμιμα. Εχει Α.Φ.Μ. 095235738  Δ.Ο.Υ Καλλιθέας. Η τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι 2109231393. 

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα AVC το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.avcweber.gr

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους που διατυπώνονται σε όλα τα άρθρα αυτής της ιστοσελίδας, χωρίς καμία εξαίρεση. Η αποδοχή των όρων χρήσης γίνεται με την υποχεωτική συμπλήρωση αντίστοιχου πεδίου κατα το Βήμα 2 της εκάστοτε παραγγελίας. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους αυτούς, τότε οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

Διαβάστε επίσης  Ασφάλεια και τρόποι πληρωμών.